Algemene voorwaarden lekkervoorschoten.nl

Lekker! Kaas en Delicatessen verricht haar werkzaamheden uitsluitend overeenkomstig deze voorwaarden, tenzij schriftelijk anders is overeengekomen.

1. Koopovereenkomst
2. Prijzen / mininaal bestelbedrag per order
3. Betalingswijze
4. Verzendwijze en kosten
5. Retourneren van artikelen

1. Koopovereenkomst
Een koopovereenkomst komt tot stand na plaatsing van een bestelling in de webshop. Ter bevestiging wordt een email verstuurd met daarin de bestel- en adresgegevens zoals door de klant ingevuld. Lekker! Kaas en Delicatessen is niet verantwoordelijk voor fouten en vergissingen gemaakt door de klant bij invoering van een bestelling.

2. Prijzen / minimaal bestelbedrag
De in de webwinkel genoemde prijzen zijn in euro’s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten.  Alle aanbiedingen van Lekker! Kaas en Delicatessen zijn vrijblijvend en onder voorbehoud van beschikbaarheid van de producten. Wanneer een product niet meer leverbaar is wordt er contact met u opgenomen en heeft u het recht de bestelling te annuleren.

3. Betalingswijze
Geplaatste bestellingen kunnen worden vooruit betaald via iDeal.

4. Verzendwijze en kosten
Lekker! Kaas en Delicatessen zorgt voor bezorging of verzending op enige andere wijze ter keuze van Lekker! Kaas en Delicatessen.  Het risico van beschadiging en/of vermissing van producten berust bij Lekker! Kaas en Delicatessen tot het moment van bezorging aan de consument, tenzij uitdrukkelijk anders is overeengekomen

5. Retourneren van artikelen
Indien de producten niet aan de kwaliteitseisen voordoen, kunnen ze worden geretourneerd binnen 7 werkdagen na ontvangst van de bestelling, zo mogelijk in ongeopende verpakkingen.

Het plaatsen van een bestelling houdt in dat de koper akkoord gaat met deze voorwaarden.

Privacy: We bewaren en gebruiken uitsluitend persoonlijke gegevens en e-mailadressen die rechtstreeks aan ons worden verstrekt, deze worden nimmer aan derden doorgegeven.