Kaasfondue

U bent aanbeland op de pagina over Fondue! En laten we bij Lekker! nou echte fondue specialisten zijn. Laat u meenemen naar de Alpen met onze authentieke Zwitserse kaasfondue, of laat u verrassen door een heerlijke fondue van eigen bodem.

 

Fondue vindt zijn oorsprong in de Alpen. Elk stukje kaas wat smelt werd gesmolten en samen met restjes brood gegeten. Een rijke traditie die je in de alpen vaak terugziet

 

Onze selectie bestaat uit de Lekker(!)ste kazen, zorgvuldig samengesteld door ons als kaaskenners. Van pittige Gruyère tot romige Emmentaler. Maar ook de wat bekende huis ‘’gruyere’’ van Lekker! de Mont Velan kaas. Hierover vind u meer op de betreffende pagina. Daarnaast hebben we ook de lekkerste mixen met kaas van eigen bodem zoals de kazen van Weydeland.

 

Combineer uw kaasfondue met een selectie van vers brood, knapperige groenten en smakelijke charcuterie voor een gezellige avond kaasfondue. Fondue is altijd een feest. Zeker met de smakelijke mixen van Lekker! Niet alleen voor de kaas maar ook voor al het lekkers er om heen moet u bij Lekker! kaas en delicatessen zijn.

 

Bestel vandaag nog uw kaasfonduepakket en breng de smaak van de Alpen naar uw eigen eettafel. Laat de kaas smelten en de gezelligheid stijgen terwijl u samen geniet van een onvergetelijke kaasfondue-ervaring!